Gastenboek

Commentaren: 14
 • #14

  Morez (zondag, 04 december 2022 17:16)

  Ik ben vandaag voor het eerst geweest , was beste massage dat ik ooit gekregen heb een super beleving, hij is professioneel en erg vriendelijk gast ,
  Echt een aanrader ,
  Ik ga zeker mijn tweede afspraak maken

 • #13

  Sharon (woensdag, 18 mei 2022 00:52)

  Gisteren een Quasha Massage ondergaan bij Christiaan. Alle pijnlijke plekjes in mijn rug, nek en schouders zijn weer los en ontspannen. De energie (en de doorbloeding) stroomt weer. Heerlijk!!

  Je voelt echt dat Christiaan weet waar hij mee bezig. Het welbekende “fingerspitzengefühl” heeft hij in zijn vingers!

  Ik zeg doen. Echt een aanrader :-)

 • #12

  Anita Slodkowski (zondag, 08 maart 2020 19:44)

  We kennen elkaar al een paar jaren.
  Met de vraag wil je mijn voeten, rug en nek masseren? Ik kan wel wat verwennerij gebruiken werd ik ontvangen met thee en een voetenbadje. De massage zacht, heerlijk met hier en daar een knoopje wat aangepakt werd. Fijn wanneer je in goede handen bent. Chris bedankt

 • #11

  dankbaar en tevreden (zaterdag, 14 december 2019 22:52)

  Lomi-Lomi

  Nooit van gehoord. Totdat ik op zoek ging naar een masseur in Breda en bij Chris terecht kwam. Drie maanden werken onder de evenaar in Afrika, hadden me veel energie gekost en me uit mijn evenwicht gebracht. Vermoeid en ver onder mijn normale gewicht, moest ik iets doen aan mijn lichamelijke conditie. Ontspannend
  laten masseren, leek me een goede start.
  De rustige sfeervolle omgeving, sprak me aan. De afwachtingsspanning werd met een kennismakingsgesprekje, een warm voetbad en een kop geurige thee doorbroken. De eerste massage was zo geruststellend, dat ik gedurende de hele behandeling in een diepe slaap viel. Daarna werd er een glas kristalhelder water geschonken. Al met al reden genoeg voor een volgende afspraak.

  Tijdens de tweede keer voelde ik aan de lijve hoe ik onder zijn zorgvolle handen ontspannen raakte. Ik surfte op het internet naar lomi-lomi. Het blijkt een oude massagevorm uit Hawaï te zijn, die traditioneel door sjamanistische geneesheren toegepast werd om de harmonie tussen lichaam en geest te herstellen. Lomi-lomi heeft zo een spirituele dimensie. Chris leek precies aan te voelen wat ik nodig had. De aandachtige en liefdevolle bewegingen, die tijdens de massage met veel warme olie over mijn hele lichaam vloeiden, raakten me emotioneel. Juist omdat er niet bij gesproken wordt, ontstaat er een vertrouwensvolle intimiteit, waarin je je kwetsbaar kunt voelen. De heilzame aanrakingen deden me goed en zijn handen gaven me het vertrouwen me zonder schaamte, als een kind, bloot te geven – de schaamzone blijft daarbij als privé domein bedekt. De massages wekken steeds opnieuw een lang vergeten weldadige ontspanning op, die allerlei stressvolle gedachten uitschakelen en me een gevoel van een herstellende vitaliteit geven. Het lijkt erop dat je met lomi-lomi steeds opnieuw geboren kunt worden.

  Na een massage is altijd even ‘schakelen’, maar met het inlijven van het gevoel van verlichting wordt het vooral een verbindende schakel om spanningen beter los te kunnen laten.

  NN

 • #10

  Moss (zaterdag, 10 november 2018 22:16)

  Top massage bij Spa Sereen mogen beleven. #aanrader

 • #9

  Jessica (zondag, 17 juni 2018 20:22)

  Gisteren een erg goede sportmassage van Chris ontvangen. Hij weet precies de pijnlijke plekken te vinden. Je merkt dat hij veel ervaring heeft en echt weet wat hij doet. Ik voelde me een stuk energieker na afloop! Een aanrader!

 • #8

  Helga de Scheemaker (donderdag, 12 oktober 2017 07:28)

  ik ben zwaar onder de indruk van de massage die ik gisteren van Chris in Thermen Rosmalen mocht ontvangen. Zijn kennis, kunde, talent en passie stroomden samen door zijn gouden handen en zorgden voor een heerlijke weldaad van totale ontspanning en rust! Wat een kanjer!

  Met vriendelijke groet,
  Helga de Scheemaker

 • #7

  Michael (zaterdag, 13 mei 2017 22:58)

  Een paar maanden geleden ben ik ten gevolgen van een fiks verkeersongeluk de eigenaar geworden van steeds weer terugkomende spierpijn. Dit zit vooral in mijn nek en schouders ten gevolgen van de bekende whiplash. In de afgelopen periode kan ik mijzelf een ware kennen noemen op het gebied van spierpijn, kramp, krachtverlies, uitstralingspijn, slaapgebrek en verwante hemelse ervaringen. Na een heel arsenaal voorgeschreven specialisten, krakers en fysiotherapeuten gezien te hebben zonder enig resultaat heb ik per toeval Christiaan leren kennen. Ik was enorm opgelucht eindelijk voor het eerst direct resultaat te kunnen ervaren! Ik was al erg blij geweest met een beetje verlichting van de klachten maar de pijn was zelfs volledig verdwenen! en dan te bedenken dat ik al 4 weken onafgebroken last had van deze specifieke klacht! Christiaan bedankt dat we samen aan mijn herstel kunnen werken iets wat zoveel overbetaalde "specialisten" niet is gelukt!

  Met vriendelijke groet,
  Michael S.

 • #6

  Jeanine (vrijdag, 06 januari 2017 20:08)

  Gisteren een geweldige massage gehad van Chris bij de Thermen in Rosmalen...! Wat een aanrader..! Zeker voor herhaling vatbaar..!

 • #5

  annelies (zondag, 28 augustus 2016 19:38)

  Eindelijk iemand zoals Chris gevonden die geweldig masseert!
  de vraag was relaxmassage maar toch een beetje nek en schouders aanpakken, hij voelt dit gewoon super aan en weet precies welke plekken hij moet behandelen, hij neemt hiervoor ook gewoon rustig zijn tijd. Er wordt echt geluisterd en gevoeld naar het lichaam van de klant! Door zijn vele technieken weet hij exact waar hij mee bezig is.
  Zeker een aanrader, heb er echt nog deugd van en zal zeker nog bij hem langsgaan!

 • #4

  John (woensdag, 25 mei 2016 10:54)

  Een heerlijke,ontspannende massage gehad van Chris.
  Zeker voor herhaling vatbaar.
  In een rustige, ontspannende ruimte met een rustige ontspannende Chris krijg je een goede geslaagde massage!

 • #3

  Eric (zaterdag, 23 april 2016 12:34)

  Chris geeft geweldige massage's. Ik heb regelmatig rugklachten en daar weet Chris mij d.m.v massagetechniek weer (tijdelijk) vanaf te helpen... Ik vind het alleen jammer dat de behandelingen nog niet vergoed worden door de zorgverzekering.... Maar misschien in de toekomst? Kortom een tevreden klant.

 • #2

  Sabine (maandag, 05 oktober 2015 21:06)

  Verschillende massages heb ik al met veel plezier mogen ontvangen. Elke keer opnieuw wordt er gekeken of aangevoeld wat er voor dat moment nodig is. Chris zorgt d.m.v zijn massage voor ontspanning, zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat en graag nog eens een vervolg afspraak maakt voor weer een heerlijke massage.

 • #1

  Eefje (dinsdag, 29 september 2015 21:19)

  Fantastische massage ontvangen door Christiaan. Zijn ervaring en inzicht binnen een breed scala aan massage technieken is indrukwekkend. Hij heeft voor mij gekozen voor een sportmassage en een Indian Head massage. De intensieve sportmassage heeft diepliggende spieren losgemaakt, waardoor ik mijn lichaam ervaar als fit, soepel en energiek. De hoofdmassage heeft een aangenaam kalmerend effect. De sfeer is rustig en vertrouwd. Hij deelt graag zijn kennis wat ik interessant vind en heeft oog voor detail. Kortom: een erg prettig persoon bij wie je je onmiddellijk op je gemak voelt. Ik ben blij dat ik naar dit adres ben gegaan en ik zal dit vaker doen. Een aanrader -echt gouden handen- voor lichaam én geest!